Τα κέντρα Physiomedica

Manual Praxis Marousi

Τα κέντρα Physiomedica

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τα κέντρα Physiomedica αποτελούν σύγχρονα κέντρα φυσικοθεραπείας που δημιουργήθηκαν με σκοπό τη γρήγορη και την πλήρη αντιμετώπιση ορθοπεδικών παθήσεων (Manual Therapy, Maitland Concept). Χρησιμοποιούν την πρωτοπόρο – στον χώρο της φυσικοθεραπείας – προσέγγιση που στηρίζεται στο Μanual Τherapy, έναν τομέα εξειδίκευσης της φυσικοθεραπείας για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του μυοσκελετικού συστήματος.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Στα κέντρα Physiomedica η εφαρμογή των θεραπευτικών αγωγών από εξειδικευμένους ορθοπεδικούς φυσικοθεραπευτές και τα επιτυχημένα αποτελέσματα, διασφαλίζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη, τόσο των συνεργατών ιατρών, όσο και των ασθενών μας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη διαρκή εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση των φυσικοθεραπευτών, μέσω κλειστών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται από το Dr. Σωκράτη Ηλιάδη.

Η ομάδα του Physiomedica ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις των ασθενών μας, χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες τεχνικές αποκατάστασης, σε συνδυασμό με τη χρήση επιλεγμένων φυσικοθεραπευτικών μέσων αξιολόγησης και θεραπείας.

Ο τρόπος λειτουργίας μας ακολουθεί τις αρχές του evidence base treatment (δηλαδή της αποδεδειγμένης κλινικής πρακτικής με έρευνα) και κατά συνέπεια τα διεθνή guidelines. Βασική αρχή και σκοπός μας είναι η πλήρης αποκατάσταση του ασθενούς στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

PHYSIOTHERAPISTS

MEET THE TEAM

Dr. Σωκράτης Ηλιάδης

Ιδρυτής Physiomedica
Ph.D. Physiotherapy.
MSc. Orthopedic Manual Therapy (O.M.PT).
MSc. Sports Science and Physical Education.
Maitland Concept (Level: Mentoring – IMTA Teachers).
Osteopractor (American Association of Manipulative Therapy).

Στέλιος Χατζηαναστασίου

PT. MT. (Maitland's Concept)
ΔιευθυντήςΔάφνη Φειδά

PT. MT. (Maitland's Concept)
ΔιευθύντριαΓενοβέφα Βουλγαροπούλου

PT. MT. (Maitland's Concept)
Διευθύντρια

Γιώργος Γκούμας

MT. (Maitland's Concept)
Επιμελητής Α'

Λύσανδρος Τουμπέκης

BSc, MSc, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

...

...

...

...

...

...

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Τα κέντρα φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης Physiomedica είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μέσα αξιολόγησης και θεραπείας, όπως:
• Αυτόνομες καμπίνες Manual Therapy
• Σύγχρονο γυμναστήριο αποκατάστασης
• Xώρος κινησιοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης
• Πελματογράφος – Ανάλυση στήριξης και βάδισης
• Biofeedback – Βιολογική επανατροφοδότηση
• Φυσικά Μέσα Θεραπείας – Μηχανοθεραπεία (όλα τα μηχανήματα φυσικοθεραπείας)
• CPM Γόνατος, Αγκώνα και Ώμου
• Χώρος εργομετρικής αξιολόγησης
• Τα χέρια μας

Καμπίνες θεραπείας

Μία ακόμα καινοτομία των κέντρων Physiomedica είναι ότι κάθε ασθενής διαθέτει τη δική του αυτόνομη καμπίνα θεραπείας. Οι καμπίνες θεραπείας προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ασθενούς, για να απολαμβάνει μία ξεχωριστή αίσθηση άνεσης, ιδιωτικότητας και ασφάλειας. Όλες οι αυτόνομες καμπίνες είναι άρτια εξοπλισμένες και η θεραπευτική αγωγή σε αυτές εφαρμόζεται από εξειδικευμένους πτυχιούχους φυσικοθεραπευτές.

Χώρος θεραπευτικής άσκησης - Κινησιοθεραπείας

Στα κέντρα Physiomedica έχουμε διαμορφώσει έναν πλήρως οργανωμένο χώρο κινησιοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης με σύγχρονα όργανα γυμναστικής, ιδανικά για την αποκατάσταση των ασθενών μας. Ο χώρος αυτός πρωτοπορεί στις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καθώς προσφέρει στους ασθενείς πλήρη κινησιοθεραπευτική υποστήριξη.

take your first step now

make the impossible possible.